Over mij

Hallo! Welkom op mijn portfolio site. Ik ben Salma (Rumi) Visscher (24 jaar). Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd als Crossmedia specialist & Grafisch vormgever aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Tijdens de studie en stage bij Grand Hotel Karel V heb ik veel ervaring kunnen op doen. In veel verschillende grafische vlakken. Met vele ervaringen als verzorgende is klantcontact echt een kwaliteit die ik beschik. Ik ben een gezellig en zorgzaam persoon en ik werk ook goed in een team. Ik sta altijd open voor nieuwe ervaringen en denk graag out-of-the-box waardoor concepten één van mijn sterke kwaliteiten is. Momenteel ben ik op zoek naar een stage en hoop ik een goede toevoeging te zijn aan eventueel uw team!

39

Aantal projecten

Designing programs learning Progress

Illustrator 70%

Adobe XD 55%

InDesign 60%

CSP 70%

Premiere Pro 40%

After effects 30%

Photoshop 40%

Wat kan ik voor u betekenen?

Hieronder een korte samevatting van wat ik voor u kan betekenen.

Creative Design

Met mijn grootse fantasie ben ik altijd bereid om leuke ideeën te bedenken. Verder houd ik van een net en strak ontwerp, maar ook van out-of-the-box ontwerpen. Naar mijn mening is iedereen uniek en vind ik het interessant om vele soorten stijlen te ontdekken.

Team Worker

Ik zou mezelf echt als een mensenmens omschrijven. Daarmee bedoel ik dat ik makkelijk in een team kan werken. Overleggen is altijd erg belangrijk, daarnaast zijn afspraken ook erg belangrijk. Ik houd mij aan de regels en doe wat er van mij gevraagd wordt.

Friendly Contact

Mensen omschrijven mij vaak als een lief en zorgzaam persoon. Ik sta altijd klaar voor mijn vrienden en vaak ook voor mij nog onbekenden. Ik ben opgevoed met manieren en zal mijn collega’s / partners respectvol behandelen.

On Time / Deadlines

Als ik eerlijk ben valt het mij telkens weer op dat ik overal op tijd wil zijn. Dit is mij van jong af aan aangeleerd. Vaak ben ik zo een half uur te vroeg. Ook werk ik hard door om makkelijk de deadline te halen voor zover dat kan.

Out of the box

Creatief zijn is altijd al in mijn bloed geweest, maar ‘out-of-the-box’ denken wordt ik vaak aan herkend. Vaak zit ik boordevol ideeën en drop ik ze allemaal zodat er zo veel mogelijk opties zijn voor de eventuele campagne.

Mijn Evaringen Tijdlijn

Heden

Grafisch vormgever bij Grand Hotel Karel V.

2020

Leerjaar 3 Grafisch Lyceum Utrecht opleiding Crossmedia en stage 7 maanden Grand Hotel Karel V.

2019

Leerjaar 2 & 3 Grafisch Lyceum Utrecht opleiding Crossmedia.

2018

Leerjaar 1 & 2 Grafisch Lyceum Utrecht opleiding Crossmedia.

2017

Start leerjaar 1 Grafisch Lyceum Utrecht opleiding Crossmedia.

2016

Tussenjaar voor zelfontdekking en gezondheid & 10 maanden post sorteren en bezorgen voor Sand in Aalsmeer.

2015

Wederom een half jaar Grafisch Lyceum Rotterdam: opleiding Media vormgever.

2014

Half jaar Grafisch Lyceum Rotterdam: opleiding Media vormgever.

2009 tot 2013

Van 2009 tot 2013 heb ik wekelijks kranten bezorgd in verschillende wijken in Soest. Ik ben ook in 2012 Vulploeg medewerker geweest bij de Hoogvliet. 4 Stages waarvan 1 in de peuterspeelzaal, 1 in een kinderdagverblijf, 1 in een gezin met een baby en 1 in een paardenstal. Dit waren de maatschappelijke stages van de middelbare school VMBO - Kader, zorg en welzijn gericht. Ook heb ik in 2014 boeken aangenomen van studenten voor Van Dijk in verschillende scholen. 2 weken in de zomers ’12 , ’13 & ’14 heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij een conferentie in 3 zomers door op kinderen van 1,5 tot 2,5 te passen. Enkele zondagen in de jaren 2012 tot 2015 heb ik in de crèche geholpen.