DHL PACKAGE TAKEOVER

school project

Voor het renaissance project was het de bedoeling om een project te kiezen die wij eerder in de opleiding hadden gedaan en deze in een nieuw jasje te steken. Zelf heb ik gekozen voor het DHL-Drone Delivery project, omdat ik deze erg leuk en interessant vond. (Het DHL -Drone Delivery project kun je onderaan de pagina vinden).

  • Beoordeling:
  • Klant: DHL, GLU (Grafisch Lyceum Utrecht)
  • Producten: Restyling, concepting , App design, Illustraties, Gamificatie.
  • Duur: 5 lesweken
  • Deadline: 16 november 2018

De opdracht:

“Het nieuwe jasje” wat ik bedacht heb gaat als volgt: ​Wat ik graag wil toevoegen aan dit project is het idee van de drone updaten. Drones beginnen voor vele mensen weer oninteressant te worden. Ook worden ze op vele plekken verboden wegens privacy & veiligheid.

Vandaar dat mijn concept zal een bezorg robot zijn deze zal ik schetsen, een uitgewerkt ontwerp in illustrator met uitleg over eventuele functies [product 1] en zo veel mogelijk uitwerken in Blender [Specialisatie]. Om het optimale uit deze DHL bezorgrobot te halen zal ik een app [product 2] ontwerpen, alleen qua vormgeving. In de app zullen verschillende functies laten zien worden die het gebruik van de robot vergemakkelijken.

In een notendop dit concept zal er voor moeten zorgen dat pakketjes veilig en snel bezorgd kunnen worden zonder dat er medewerkers betaald moeten worden. Dus voor DHL zal dit goedkoper op het langere termijn.

PACKAGE TAKEOVER

Als je een pakketje besteld heb krijg je een link om je pakket te volgen. Tijdens het wachten kun je het spel spelen. Verzamel de pakketjes en plaats deze op de juiste plek in de vrachtwagen. Als de vrachtwagen gevuld is komt er een nieuwe tot je pakketje er is.

Neem het op tegen je vrienden!

Deel je highscore op social media en verbind package take over met je sociale medium om op verschillende devices te kunnen spelen.

Video